Анисе се сбогува с Лудогорец

NetNews

Полузащитник на Лудогорец – Абел Анисе, официално обяви раздялата си с разградчани. След седем години при десеткратния шампион на България халфът се разделя с клуба и написа емоционално обръщение в социалните мрежи, в което благодари на абсолютно всички при "орлите".

"До всички членове на състава на Лудогорец, спортният щаб, шефове и фенове. Пиша това писмо до всички вас, което е прощално за мен в отбора на Лудогорец.

От 20-и юли 2021-а година аз вече не съм част от приключението Лудогорец. Докато се вълнувам от това, което ще ми предложи следващия клуб, то искам да изразя емоциите си, че напускам този клуб и се разделям с прекрасен мениджмънт и съотборници. Те винаги ще останат за мен като второто ми семейство. Беше истинско удоволствие да бъда част от Лудогорец през тези седем години, които прекарах тук. Имахме много предизвикателства и триумфи. Този чудесен път, в който бяхме заедно, включваше мачове в Лига Европа, Шампионска лига и спечелени от мен 7 титли на България. Тов ще остане завинаги в сърцето ми и ще запазя много приятелства от този период.

Дълбоко съм благодарен на всички въвлечени в този процес – от върха на клуба до треньорите и служителите. Много ще ми липсва нашата връзка и се надявам някога пътищата да ни се пресекат отново някога.

Пожелавам ви всичко най-добро, ПФК Лудогорец, Анисе”, написа халфът в социалните мрежи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕК обяви война на прането на пари

Европейската комисия представи амбициозен пакет от законодателни предложения за засилване на правните норми на ЕС за борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма. Пакетът включва и предложение за създаване на нов орган на ЕС за борба с изпирането на пари. Този пакет е част от ангажимента на Комисията […]