Босът на Локо Пд: Август ще има готови два терена, а до 4-5 години цялостният проект ще е завършен

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски инспектира имота в Тракия, на който „черно-белите“ строят своята модерна футболна база за школата. Той призна, че през август ще има готови два терена, а до 4-5 години цялостният проект ще е завършен.

До момента мястото е оградено, а вече и изорано, за да може да започне работата по наслагването на тревна настилка и допълнителни конструкции към нея.

“Август месец трябва да сме готови с двата терена. Ние сме почти готови и стартирали. Ще видите другата седмица каква е разликата. Лека-полека вършим работата. Кога ще бъде готово зависи от джоба ми. Надявам се за 4-5 години да я завършим, може и по-бързо. Ако Локомотив тръгне по-силно към Европа и почнем да печелим по-големи суми, ще стане по-бързо. Това не е далеч от истината. Още тази година ще наваксаме", заяви Крушарски пред медиите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нели Рангелова и други БГ звезди възмутени от "Забраненото на шоу на Рачков"

Вълна от недоволство в социалните мрежи предизвика последният излъчен епизод на "Забраненото шоу на Рачков“. Темата за силикона подразни голяма част от зрителите. Една от първите, които изрази недоволството си от излъченото в шоуто, бе естрадната певица Нели Рангелова. "Рачков, мене ме е срам! А теб???"- с този въпрос в […]