Буфон: Трудът и сериозното отношение дават плодове

NetNews

42-годишният вратар Джанлуиджи Буфон пази срещу каталунците и бе безупречен, като на няколко пъти отрази опасни удари на Лионел Меси.

"Този мач ще ни даде увереност. Не дойдохме в Барселона в ролята на фаворит след поражението с 0:2 в първия мач у дома, а спечелихме с 3:0 и играхме по такъв невероятен начин. Просто фантастично. Вярвам, че това не е случайно. Трудът и сериозното отношение дават плодове", коментира Буфон.

"По пътя ще има възходи и падения, но важното е да бъдем по-постоянни. Нашата цел е час по-скоро да намерим своето лице и душа. Защото без душа е невъзможно да побеждаваш, дори и на футбол на маса", каза още легендарният вратар.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Германия намери споразумение с Полша и Унгария

Полша, Унгария и Германия договориха споразумение за ЕС. Това обяви полският вицепремиер Ярослав Говин, цитиран от ForexLive. Предстои споразумението да бъде одобрено от останалите държави. Решението ще бъде взето на европейската среща на върха. Полското правителство смята за приоритет договарянето на компромис. Ако не бъде намерен такъв, може да се […]