БФС с послание към клубовете преди началото на сезона

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ръководството на Българския футболен съюз пожела успех на клубовете от всички нива на футбола ни през новия състезателен сезон 2021/2022 г, а освен това подчерта твърдо намерение да работи само за доброто на клубовете

"Използваме случая да поздравим всички членове на българското футболно семейство за демонстрираната отдаденост въпреки огромните трудности и множеството проблемни казуси, причинени от глобалната пандемия. Благодарим на всички вас, че футболът у нас не просто оцеля, но и изпрати успешна кампания, подчинена на взаимното уважение и толерантността към съперници, съдии и запалянковци.

Убедени сме, че и през следващия сезон ще наблюдаваме атрактивни срещи под знака на феърплея и подчертаваме твърдото си намерение отново да работим единствено за доброто на клубовете и за здравословната спортна конкуренция.

Най-красноречивото доказателство за това е пълното въвеждане на системата VAR във всички двубои от Първа лига от началото на новия шампионат – модернизация, която ще даде още повече предпоставки за честна игра и решаване на мачовете на терена въз основа на качествата и усилията на самите футболисти.

Българският футболен съюз с удовлетворение отчита все по-сериозния интерес към родния футболен продукт и вярва, че всички усилия за усъвършенстване на вътрешния ни шампионат са от полза както на клубовете и футболистите им, така и на милионите запалянковци у нас.

Още веднъж желаем успех и много поводи за радост на клубовете ни и техните привърженици през сезон 2021/2022 г.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Предложиха дата за изборите в Северна Македония

Македонският премиер обяви дата за провеждането на регионални избори, съобщи Нова Македония. Очаква се всички партии в страната да се произнесат по темата. Датата за вота е тридесет и първи октомври. Идеята е така да се избегне кампанията по преброяването. Македонските партии трябва да дадат съгласие за решението. Така то […]