Валентин Михов за Джеки: Лошото е, че ги изпращаме и тогава разбираме колко са големи

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Голям човек, голям футболист. Много добър". Така Валентин Михов описа Георги Димитров на поклонението на бившия капитан на България и ЦСКА. "Лошото е, че ги изпращаме и тогава разбираме колко са големи. Не критикувам. Просто се сещаме за тях, когато ги губим", допълни той.

"Жоро накрая не обичаше да му казвам Джеки. Помагал съм. Бил съм му кум, а кум се става, когато имаш доверие, един човек е приятел. Мисля, че оттогава до сега, се чувахме поне веднъж седмично.

Трагедия. Бог да го прости. Нямам думи да кажа колко голям футболист и какъв човек прекрасен беше. Никога не се е възгордял. Държеше се нормално, човешки с всички. Един прекрасен човек и футболист", каза още Вальо Михов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жените в България живеят по-дълго от мъжете средно със 7 г.

Очакваната средна продължителност на живот за населението на България, изчислена за периода 2018-2020 г., е 74,6 години, като спрямо предходния период (2017-2019 г.) намалява с 0,3 години, сочат данните на НСИ. Различната смъртност при мъжете и жените, както и сред населението в градовете и селата, определят и различната средна продължителност […]