Градев: В БФС не били открити финансови нарушения, това е мит

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Специалистът по спортно право Георги Градев излезе с публикация във "Фейсбук", в която твърди, че е мит, че в Българския футболен съюз не са открити финансови нарушения. Освен това Градев припомня, че Йордан Лечков загуби делото относно легитимността на Михаил Касабов като президент на футболната централа.

"МИТОВЕТЕ НА БФС‼️ МИТ 1: В БФС не били открити финансови нарушения по времето на Михайлов. ГРЕШНО! Справка в СГС показва, че ММС продължава да съди БФС да върне 144 500 лв. (сумата е по информация от медиите). ‼️ МИТ 2: Михаил Касабов бил нелегитимен, Лечков трябвало да замести Михайлов. ГРЕШНО! Справка в СГС показва, че всички жалби на Лечков са били отхвърлени, като дори съдът е осъдил Лечков на 28.4.2021 г. да заплати на БФС сумата от 6000 лв. за разноски по делото след неговото прекратяване", написа Георги Градев.

МИТОВЕТЕ НА БФС ⚽️ ‼️ МИТ 1: В БФС не били открити финансови нарушения по времето на Михайлов. ГРЕШНО! Справка в СГС…

Публикувахте от Georgi Gradev в Вторник, 11 май 2021 г. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шофьор блъсна дете в Благоевград и избяга от местопроизшествието

Дете е било блъснато от лек автомобил на улица "Илинден" в Благоевград, a водачът е избягал с превозното средство. Информацията споделиха от ОДМВР – Благоевград. Инцидентът е възникнал около 19:45 часа на 11 май. Лек автомобил с неизвестни към момента марка и водач е блъснал 10-годишно момче, което е пресичало […]