Дарко Тасевски: Мисля, че това ще бъде последният ми сезон

NetNews

Халфът на Славия Дарко Тасевски обяви, че предстоящият сезон ще бъде последен в неговата състезателна кариера.

"Чувствам се добре. Избутах подготовката без контузии, което бе най-важното. Усещам се наистина добре, изкарах цялата подготовка без проблеми. Надявам се да довърша футболната си кариера, както трябва. Мисля, че това ще бъде последният ми сезон и исках да приключа кариерата, както аз си мога, а не с контузии", призна Тасевски пред "Диема Спорт".

"Може би това бе една от причините. Загорчич си тръгна миналата година, след това се върна. Може би затова реших да продължа да играя, защото говорих с него. Хубаво е, когато хората те уважават и искат да си при тях. Ще помагам на младите момчета. Дали ще съм титуляр, дали резерва.. ще съм тук да помогна."

"Мисля, че има с какво да помогна. Аз съм немалко време във футбола – почти 20 години. Знам какво трябва, знам как се държи един професионален футболист. Като видя младите момчета къде бъркат, един съвет, една добра дума е полезна. Играе ми се. Миналата година може би изгубих желание, любовта никога не може да си отиде", допълни футболистът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

По-благоприятни условия за стартиращите фирми

Министърът на икономиката Кирил Петков подписа Декларацията относно въвеждането на „Стандарт на ЕС за върхови постижения на нациите на стартиращите предприятия“ и по този начин България се присъедини към другите 24 европейски държави, които са се ангажирали с прилагане на политиките в документа. Това стана на официална церемония в Министерството […]