Две мощни фирми стават акционери в ЦСКА

NetNews

Собствениците на ЦСКА са разговаряли с две мощни фирми, които, при положителна развръзка на нещата, да влязат като акционери в клуба, научи Sportal.bg. Според информацията става въпрос за букмейкърска компания и за сериозен инвеститор от Източна Европа.

Дали ще има положителна развръзка на разговорите, е трудно да се каже на този етап, но е факт, че босовете на "червените" са склонни да се разделят с част от своите акции в името на по-стабилното финансово бъдеще на клуба.

Припомняме, че преди няколко месеца благодетелите Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха, че се оттеглят, а думите им бяха потвърдени и от изпълнителния директор Пламен Марков. До този момент собствениците не са променили решението си, но е ясно, че те са осигурили издръжката на клуба до края на годината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СДС: Рашков е комунистически следовател от Живково време

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков възмути демократичната общественост с термина „бивши хора“, взаимстван от болшевиките в СССР и използван от БКП, за да посочи своя класов враг – хората, унизени от режима, с отнето имущество и съсипани съдби. Хора, които са били елита на българската нация, градили с […]