Джоузеф Диксън: Сделката за Левски е пред провал, защото хора от ръководството изнудват мен и партньорите ми!

NetNews

На редакционната поща на част от спортните сайтове у нас пристигна мейл, за който се твърди, че е изпратен от името на кандидат купувача на Левски – Джоузеф Диксън.

В него англичанинът призна за разговори с клуба, но изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на "сините", като са били променяни параметри, които вече са били уточнени.

Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия.

Ето какво написа той до медиите:

"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и моето желание да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както вече знаете вече постигнахме джентълменско споразумение и ръководството. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри.

Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник. Като уважавана легална единица няма да толерираме подобни бизнес действия и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Учените намалиха биологичната възраст на мъжете чрез промяна на хранителния режим

Много учени се опитват да решат проблема с подмладяването на човешкото тяло с помощта на различни технологии и лекарства. Учени от Йейлския университет проведоха експеримент, по време на който получиха обнадеждаващи резултати, доказващи възможността за намаляване на биологичната възраст на човек чрез промяна на графика на съня, въвеждане на научно […]