Едно от най-богатите гръцки семейства се разпадна

NetNews

Бившият гръцки национал, нападател на АЕК Атина и националния отбор на страната, както и президент на родния си клуб – Демис Николаидис, официално обяви развода си с певицата Деспина Ванди.

Новината, че Деспина Ванди и Демис Николаидис са решили да тръгнат всеки по своя път и да се разведат, избухна като "бомба". В съвместно изявление известната певица и футболистът-ветеран обявиха, че след 18 години заедно, те са решили да разтрогнат брака си. Те са били заедно още три години преди да се оженят, така че общият период във връзката им е 21 години. Имат две деца- син Йоргос и дъщеря Мелина.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @gossiptv

"Нашият абсолютен приоритет е грижата и защитата на нашите деца и искаме зачитането на нашето решение, като дали ще има още детайли по темата, си го запазваме като единствено наш приоритет, се казва в съвместното им изявление.

Една от най-популярните двойки в Гърция дълго време бе пример за партньорство, в което всеки подкрепя другия. През 2004-а година, когато АЕК (Атина) беше в реален фалит, отборът изхвърлен в Трета лига, Николаидис се нагърби със задачата да го изправи на крака, подкрепян от феновете.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gpop.gr (@gpop.gr)

Тогава Деспина Ванди имаше активна роля в тази посока, а когато имаше предложения да се вдигнат цените на билетите, за да се съберат повече пари, тя се противопостави. Ванди излезе с мнение, че "АЕК е на всички фенове, които го обичат- и на бедните, и на богатите" и всеки трябва да може да си позволи билетите.

Николаидис остана президент на АЕК до 2008-а година. Иначе е европейски шампион от 2004-а година, записал е 54 мача и 17 гола за Гърция.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Despina Vandi (@desp1navandi)

Роден в Гийсен (Германия) в емигрантско семейство, той носи екипите на Аполон (Смирни) и за една година на Атлетико (Мадрид), където приключва и кариерата му.

През 2014-а година телевизията Discovery Channel прави филм за най-богатите хора в Европа и семейството на Николаидис и Ванди е посочено там като притежаващо пари, бижута и имоти на стойност 25 милиона евро.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Despina Vandi (@desp1navandi)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

До 2 август се декларират и плащат данъци за второто тримесечие на 2021 г.

На 2 август изтича крайният срок, в който предприятията и самоосигуряващите се, които са изплатили доходи на физически лица, извън трудов договор и са задължени да им удържат данък, трябва да подадат по електронен път декларации за второто тримесечие на 2021 г. Това е и последният ден за внасяне на […]