Заразените с коронавирус в Специя са вече 15

NetNews

Заразените с COVID-19 в Специя вече са 15, след като още четирима членове на първия отбор и на треньорския щаб са с положителни тестове. Преди няколко дни италианският клуб съобщи за заразени, но сега бройката е нараснала.

В елитния тим до миналия сезон игра българският нападател Андрей Гълъбинов, който напусна. Отскоро в Специя е друг наш национал – защитникът Петко Христов.

"Поставихме първата доза от ваксината, но двама играчи не пожелаха да се ваксинират, тъй като смятат, че имат антитела. След това имаше малко случаи, които се увеличиха. За щастие всички момчета се чувстват добре", казаха от клуба.

Специя, който е собственост на американски инвеститор, е със забрана за трансфери през следващите две години заради неправомерно привличане на младежи от Африка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Без ОВОС при реконструкцията на летище

На основание чл. 81, ал. 6 от Закона за опазване на околната среда и чл. 26, т. 23 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, по обосновано предложение на министъра на околната среда и водите и министъра на отбраната, Министерският съвет прие решение за преценка на необходимостта […]