Изгонили Даниел Моралес от ЦСКА заради шпионски запис с телефон

NetNews

Стойчо Стоилов, който беше провъзгласен за човека с цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, е в основата на раздялата и с бразилеца Даниел Моралес.

Последният се договори за прекратяване на договора по взаимно съгласие, въпреки че в първоначалната информация след рокадата на "Българска армия" бе обявено, че ще остане в ДЮШ.

В крайна сметка Стоилов е обявил пред треньора, който води временно "червените" след уволнението на Стамен Белчев и преди назначението на Бруно Акрапович, че няма да остане в клуба.

Според информация на Мач Телеграф решението е дошло, след като благоевградчанинът е чул запис, направен с телефон. На него се чувало как Моралес е изразил принципна позиция и несъгласие с действия на ръководството в последните седмици. Стоилов веднага докладвал за чутото и получил картбланш да отстрани Моралес.

Своеобразното СРС вероятно е направено от колега, с който бразилецът е работил заедно в щаба на досегашния старши треньор, по време на прощалната сбирка, която Акрапович организирал. Заедно с босненеца от "Българска армия" си тръгнаха Бранко Окич и Красимир Чомаков.

За сметка на това самият Любослав Пенев призна, че в екипа си ще има двама треньори на вратарите – дошлият с него от Царско село Йордан Йорданов, а в отбора остава Ивайло Петров. Кондиционният треньор Кирил Динчев също продължава работа с първия отбор на "червените".

Самият Моралес категорично отказа да коментира какво е довело до раздялата му и е категоричен, че винаги ще уважава клуба и не се съмнява в мъжеството на хората, с които е работил.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Иванов: Призовавам всички да излязат и да гласуват за промяна

Лидерът на коалиция „Демократична България“ Христо Иванов упражни правото си на глас. "Гласувах с хартия, защото разбираме, че има нередности с машините. Оценяваме точният им ефект и обхват. Призовавам всички граждани да излязат и да гласуват независимо от хаоса, който беше допуснат от ЦИК. Трябва да излезем и да гласуваме […]