Кобрата: Планирам да се бия в САЩ още тази година

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев планира да направи битка в САЩ още тази година. Това разкри самият той след инициативата да засади дръвчета с малки дечица в софийския Южен парк.

"Планираме мач в Щатите за още тази година, но не искам да разкривам възможни съперници, за да не подведа някого. Нека не размътваме водата и да притесняваме хората. Когато се знае конкретно, ще го обявя. Брат ми Тервел би трябвало да играе през август или септември, но не мога да ви кажа срещу кого”, сподели Кобрата.

Сутринта Пулев посети столичното 125-о училище и се включи в засаждането на дръвчета, като благородната инициатива впоследствие се премести в Южен парк.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Безлов: Класическите подслушвания са безсмислица

Класическите подслушвания вече не са актуални, дори са безсмислица. Това каза за „Фокус“ Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията. По думите му политиците и дори обикновените хора вече използват криптиращи устройства, когато разговарят по телефоните си. „В много отношения класическите подслушвания вече не са актуални. Дори и хора, […]