Куман: Ще направим всичко, за да задържим Меси

NetNews

Наставникът на Барселона Роналд Куман е в уверен, че ръководството на клуба, начело с новия президент Жоан Лапорта, ще направи всичко възможно, за да задържи Лионел Меси и след края на сезона.

Аржентинецът едва не напусна клуба през летния трансферен прозорец, но в крайна сметка реши да остане на „Камп Ноу” поне до края на настоящата кампания.

Договорът на Меси изтича през юни, а до този момент нападателят не е решил окончателно дали ще си тръгне или остане.

„Това е един наистина важен въпрос и ние ще направим всичко каквото можем, за да може Лео да прекара колкото се може повече години в клуба. Сега обаче говорим за момента, а не за следващия сезон. Говорим за мача срещу Реал Валядолид в понеделник. Президентът и неговите хора ще се справят с бъдещето”, каза Куман.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Овладяват горски пожар на гръцкия остров Андрос в Цикладския архипелаг

Пожарникари и доброволци се опитват да овладеят горски пожар на гръцкия остров Андрос в Цикладския архипелаг, съобщи ДПА. Пожарът се разпространява бързо от сутринта и заплашва няколко селища, информираха местни медии. Две села бяха евакуирани като предпазна мярка. Овладяването на пожара се затруднява от силния южен вятър в региона. Това […]