Лечков: За шеф на БФС не ти трябва човек на принципа „стани да седна“

NetNews

Членът на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков коментира пред НОВА шансовете на българския национален отбор по футбол за мъже да се класира на следващото световно първенство в Катар през 2022 година. Освен това той засегна и темата и с бъдещия национален треньор, както и новият президент на родната централа.

„Лидер е Италия. Швейцария така или иначе е отбор, който не бива да се подценява. Винаги съм казвал, че ние трябва да се концентрираме върху нашия си отбор, нашата си игра. Вечно съм оптимист, но тук, в момента не виждам да имаме някакви шансове. Така го виждам и усещам“, призна той.

"Толкова много треньори изхарчихме покрай всичките тези слаби резултати. Нека не харчим сега треньорските имена, кариери. Който и да бъде, в съвсем друга насока трябва да се водят разговори", допълни Лечков.

За Бербатов и Костадинов:

„Досега не съм чул някаква програма. Нали трябва да има? Да излезе човек, да говори разбираемо. Да видим някаква програма. Какво по-различно ще направи, а не само на принципа „стани да седна“, сподели членът на изпълкома.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Брутален рецидивист нахлул 2 пъти в дома на бившата си приятелка, нападнал баща ѝ

От Районна прокуратура Бургас разказаха какви ги е вършил свирепия рецидивист Мартин Дачев преди да бъде арестуван. Както Burgas24.bg съобщи той е обвинен в проникване в чуждо жилище, в извършване на хулигански действия и в закана с убийство. Трите престъпления са осъществени в периода 29 – 30 ноември в "Меден […]