Лионел Меси започна да инвестира в петия си хотел

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Лионел Меси започна да инвестира в петия си хотел, който се намира в Андора. Носителят на Копа Америка вече притежава четири хотела в Ситжес, Ибиса, Майорка и Бакейра. Новият, част от веригата „Hotel Casa Canut”, ще бъде изцяло реновиран.

Аржентинската звезда работи с хотелската си група MiM Hotels, която досега разполагаше с четири хотела, управлявани от Majestic Hotel Group.

Меси е закупил стария хотел Casa Canut в Андора, на който му предстои да се превърне в петата луксозна сграда от веригата.

Той ще бъде изцяло реновиран, за да може да отговаря на стандартите за качество на хотелската верига. Акцент ще бъдат зимните спортове и гастрономията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Атанас Атанасов: Това, че Борисов загуби последните избори, не означава, че е загубил лостовете в държавата

"Мястото за разрешаване на този сложен казус е в парламента. Само през парламентарна комисия би могло да бъдат установени закононарушенията и да се потърси механизъм за тяхното прекратяване и недопускане". Това коментира пред БНТ съпредседателят на коалицията "Демократична България" ген. Атанас Атанасов по повод приключилата проверка за подслушване на политици […]