Мерките срещу коронавируса по време на Олимпиадата спират секса в олимпийското село

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Участниците на олимпийските игри в Токио (23 юли – 8 август) трудно ще могат да се отдадат на секс по време на престоя си в олимпийското село. Това стана ясно след обявените от организаторите правила за борба с разпространението на COVID-19. Както е известно, в Япония има бум на коронавируса и страната въведе извънредно положение, заради което състезанията ще се проведат без зрители.

В олимпийското село на спортистите се забранява да съкращават дистанцията от 2 метра помежду си и трябва навсякъде из лагера да носят маски. Те могат да се свалят само в три случая – при хранене, при пиене и по време на спане.

Това прави почти невъзможно правенето на секс, поне не по традиционния начин. Естествено, напълно е възможно да се нарушават правилата, но всеки, който бъде заловен в подобно прегрешение ще бъде гонен от олимпийските игри. За спортистите остава сами да преценят дали си заслужава да рискуват.

Така изниква въпросителната какво ще се прави със 160 000 презерватива, които ще бъдат раздадени безплатно на 18-те хиляди участници. Организаторите на Токио 2020 препоръчват на спортистите да ползван кондомите след Олимпиадата, когато се приберат в домовете си.

Припомняме, че статистиката от последните няколко Олимпиади показва, че 75% от спортистите правят секс по време на престоя си в страната домакин, а плувците са доказани като най-активни в леглото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Собственикът на Ever Given очаква „стотици и хиляди“ съдебни искове

Собственикът на контейнеровоза Ever Given, който блокира Суецкия канал за почти седмица и затрудни сериозно световната търговия, очаква „стотици или хиляди“ съдебни искове, съобщава Bloomberg. Мащабът на бъдещите съдебни спорове срещу собственика на кораба се видя на съдебно заседание в Лондон, където адвокатите спечелиха съдебна заповед за задържане на евентуални […]