Обрат на „Лаута“: Крушарски си запази акциите на Локо Пд

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Акциите в Локомотив (Пловдив) остават в Христо Крушарски. Бизнесменът потвърди, че в последния момент е взел такова решение и на вчерашното общо събрание не е гласувана промяна в собствеността, пише "Мач Телеграф". Всичко останало, което бе уточнено предварително обаче, се случва. Гласуван е нов Управителен съвет, в който влизат собственикът на групата от колекторски фирми „С.Г. Груп“ Здравко Иванов, партньорът му Лауринас Розгис и Христо Крушарски. Последният е племенник на собственика на акциите.

Той заедно с литовеца ще са изпълнителни директори и ще подписват договорите от името на клуба. Георги Иванов, който досега бе част от УС, остава на „Лаута“ като спортен директор.

„Да, акциите остават в мен. Всичко останало е така, както се бяхме договорили отдавна. Най-важното е да има качествено партньорство, от което да печели Локомотив. Имаме високи цели и ще ги преследваме. Искаме да отстраним поне два съперника в Лига на конференциите и да участваме в битката за титлата“, коментира Крушарски пред „Мач Телеграф“ вчера.

Ангел Славов, Георги Узунов и Радко Врагов са другите, които отпадат от ръководството на Локомотив. Доскорошният директор по административните въпроси Румен Руйчев също вече не изпълнява функции на „Лаута“.

„Управленската структура е такава, каквато ние сме решили да бъде. Опростена е и всеки си знае какви са му задачите. Така трябва да бъде, за да успеем да постигнем това, което отдавна искам – клубът да започне да се самоиздържа. Не сме далече от този момент, но за да го достигнем, ключовото е треньорите да започнат да постигат резултати в изграждането на наши момчета, които да помагат в първия отбор и да не се налага всяко лято на пожар да търсим попълнения откъде ли не“, каза още Крушарски.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спортният министър: Документите говорят, проверките продължават

Проверките в Министерството на спорта и в момента продължават и ще продължат, защото така е по закон. Това обясни в сутрешния блок на БНТ служебният спортен министър Андрей Кузманов. По думите му много се говори за реваншизъм, за изчегъртване и други по-тежки думи, но той като министър на спорта и […]