От Левски излязоха с официално съобщение за състоянието на Славиша Стоянович

NetNews

От Левски излязоха с официално съобщение относно състоянието на треньора Славиша Стоянович, който е заразен с COVID-19 и се лекува в столичната ВМА.

Ето какво написаха "сините":

Левскари,

Във връзка с появилите се спекулации относно старши треньора на „ПФК Левски“ Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че те не отговарят на актуалното му здравословно състояние.

Г-н Стоянович е в стабилно състояние във Военно-медицинска академия и неговото лечение продължава. Очакванията на отговарящите за него медици са той да бъде хоспитализиран поне още една седмица.

Всички в „ПФК Левски“ изказваме своята благодарност и признателност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възстанови бързо и да се завърне сред нас!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Андрей Новаков: Гласувах постигнатото в Брюксел да не отиде на вятъра

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков упражни правото си на глас точно в 10:28 ч. в 6 СИК в Благоевград. „Гласувах постигнатото в Брюксел за България да не отиде на вятъра, през следващите 4 години да надградим всичко, което постигнахме – по-богата държава, по-добър живот”, коментира Андрей Новаков. […]