Още един Крушарски влиза в управлението на Локомотив Пловдив

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Втори Христо Крушарски вече е част от управлението на Локомотив (Пловдив). Днешното Общо събрание на акционерите ще утвърди племенника на бизнесмена, който носи същото име и фамилия, като член на Управителния съвет, пише "Мач Телеграф". Младият Крушарски ще бъде изпълнителен директор заедно с Лауринас Розгис, който е представител на новите инвеститори в клуба. В това си качество те заедно ще подписват договори от името на клуба. Партньорите все пак ще придобият 50 процента от акциите и ще имат право на двама свои представители в тричленния ръководен орган на клуба. Освен Розгис в него ще попадне и неговият съдружник Здравко Владимиров Иванов.

"По отношение на новите партньори чувам какви ли не слухове. Повечето фенове ни подкрепят, но има и такива, които не спират да търсят под вола теле и да ровят там, където не им е работа. Същото се отнася и за хора от други клубове. Аз на никого не съм се бъркал. Не обичам да гледам в чужда паница и призовавам за същото отношение към мен. Нашите вътрешни проблеми са си наши, както и постиженията, които направихме, и които мнозина не можаха да постигнат и с доста по-големи инвестиции", обясни Крушарски.

"Завистта няма да помогне на никого, нито злобата. Промените, които се случват в Локомотив, са съобразени и с това, което вече съм натрупал като опит в отношенията си с пловдивчани. Всички знаем как помагат те и колко милеят за отбора, когато се налага да се вадят пари. Мен не ме е страх от мечки и често ходя в гората, нямам проблем да правя отстъпки в името на обща цел. Партньорството ни върви и съм сигурен, че пак ще има доста учудени от успехите, които ще постигнем", добави Крушарски пред "Мач Телеграф".

Той обясни още, че на този етап няма да си търси сумите, които е инвестирал под формата на заеми в клуба. Тази отстъпка се прави, за да може партньорството с хората, които са проявили интерес към Локомотив и които бизнесменът търсеше от години, да започне на чисто. Сумата от 500 000 лева, която литовецът Розгис на практика вече е осигурил за отбора, също остава като част от сътрудничеството, което ще бъде и документално официализирано днес.

"Голяма част от тези заеми аз вече съм ги опростил. Оттук нататък ще делим поравно и печалбите, и загубите. Сядаме и уточняваме какви реални приходи се очакват, за да си направим сметка каква сума остава да се осигури, за да може Локомотив да разполага с адекватен за амбициите си бюджет. Аз ще давам половината, те другата половина“, разясни още Крушарски, който въведе традиция да пътува до Пловдив всеки понеделник за оперативно заседание с новия Управителен съвет.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

TAG Heuer пусна смарт часовник в стил Супер Марио на цена от $ 2150

Швейцарската компания TAG Heuer, специализирана в производството на луксозни ръчни часовници, пуска нов лимитиран смарт часовник Tag Heuer Connected, украсен с логото на популярната игра Super Mario. Новият модел работи под Wear OS и струва 2 150 долара. Базовият модел Tag Heuer Connected се продава на дребно за 1 800 […]