Поредната трагедия сполетя света на спорта

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Поредната трагедия сполетя света на спорта. Словашкият национал по модерния напоследък летен хокей с топка Петер Гулик почина на 40-годишна възраст. Това е станало по време на игра с негови приятели.

Според информацията от местните медии, Гулик е получил инфаркт. Неговите другари се опитали да спасят живота му, но при пристигането си на мястото екипът на спешна помощ единствено е констатирал смъртта на мъжа.

„Доколкото разбрах е починал по време на игра с приятели. Хората са опитали да го спасят, но без успех. Не мога да си представя през какво минава семейството на Петер. Той беше част от нашия отбор от шест години. Истински пример за подражание на младите. Повече никой няма да играе с неговия номер 45. Изказваме най-искрените си съболезнования“, обяви Растислав Холечко – президентът на Лев Свидник, клубният отбор на Гулик.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над 1 млн. лв. трябва да плати НЕК за съхранението на оборудване за АЕЦ „Белене“

Нови близо 1 милион и 119 хиляди лева без ДДС ще трябва да плати Националната електрическа компания за съхранението и преконсервацията на доставеното оборудване за проекта АЕЦ „Белене“ през следващите две години и половина. Преди дни НЕК е избрала за изпълнител на дейностите руската компания „Атомстройекспорт“ и предстои решението да […]