Рома намери заместник на Спинацола

NetNews

Рома преговаря с Манчестър Юнайтед за наемането на Алекс Телес, докато тече възстановяването на звездата на тима Леонардо Спинацола. 28-годишният бразилец не е безизвестен в Серия А, където игра за Интер, отново под наем, от Галатасарай, през сезон 2015-2016. През октомври 2020 играчът се присъедини към „червените дяволи” за сумата от 15 милиона евро.

Въпреки това Телес рядко получава шанс за изява след подобрението в играта на Люк Шоу и бе призован да си намери нов клуб това лято.

Юнайтед иска да осъществи постоянен трансфер, тъй като вече не се нуждае от услугите му. Леонардо Спинацола е извън терена за 7 месеца, след като разкъса ахилесово сухожилие с Италия по време на Евро 2020. Преди контузията той бе един от най-ключовите футболисти за „скуадра адзура”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

15 юли 1895 г. Стефан Стамболов е наръган в центъра на София

Убийството на Стефан Стамболов е атентат, извършен на 15 юли (3 юли стар стил) 1895 г. в София. Няколко дни по-късно умира една от знаковите фигури на Царство България. Нападението е извършено с негласната подкрепа на правителството на Народната партия и на княз Фердинанд I от група проруски ориентирани българи, […]