Ръководството на ЦСКА: Огромна и безрезервна подкрепа към Любо Пенев

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ръководството на ЦСКА изрази безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев. "Червените" сториха това с официална позиция, която бе публикувана в интернет страницата на клуба.

Армейци,

Собствениците на клуба, цялото оперативно и техническо ръководство, както и всички служители, работещи и милеещи за армейската кауза, искаме да изразим своята огромна и безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев. Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА.

‚Доброжелателите“ ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват… Прекалено са малки и нищожни за да им обръщаме специално внимание. Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои.

Вчера Пенев заяви: "Хора в ЦСКА взимат заплати, но работят срещу клуба! Целта е да няма спокойствие". Бившият голмайстор стори това на пресконференцията преди мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу тима на Лиепая от Латвия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вигенин, БСП: Трябва да се мисли за актуализация на бюджета

Важно е да видим, че този парламент може да работи по-добре от предишния, в посоката, която ние смятаме, че е правилна. Това заяви в сутрешния блок на БНТ Кристиан Вигенин, заместник-председател на парламентарната група на БСП. Вигенин даде и пример – по-социално законодателство, бързо решаване на социално-икономически проблеми. Парламентарната група […]