Славиша Стоянович: Разочарован съм от държанието на някои хора в Левски

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович обяви, че е разочарован от някои хора в Левски, които е смятал за близки. Специалистът все още е без отбор, но обясни, че иска да се стабилизира здравословно, преди да започне нова работа. Стоянович прекара коронавирус в началото на април, а след това така и не се върна на скамейката на "сините". Той все още не се е възстановил напълно от COVID-19.

"Разочарован съм от държанието на някои хора в Левски, които смятах за близки по време на предстоя ми в болницата. Но от друга страна имаше други, за които промених в положителна посока мнението си", каза Стоянович пред словенско издание.

"Искам да стабилизирам здравето си. Предстои ми още един преглед. Имах няколко предложения от чужбина още през юни, както и такива от Словения. Благодаря на тези хора, но здравето ми все още не позволява да предприема ново предизвикателство", коментира бившият треньор на Левски.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лесна домашна отвара пъди косопада завинаги

Лечебни растения за укрепване на косата са били използвани дори в Древни времена. Но дори и сега отварите за косопад успешно се конкурират с фармацевтичните средства. Ето някои от най-ефективните и популярни народни рецепти: Популярно средство за борба с оплешивяването и накъсването на косата е копривата, пише actualno.com. Препаратите от […]