Съперникът на Лудогорец се провали в Словения

NetNews

Съперникът на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига – Мура, се провали на старта на сезона в Словения. Отборът на Анте Шимунджа беше разгромен с 0:3 от Табор (Сежана) само няколко дни преди да приемат разградчани. Въпреки привидното си надмощие, домакините получиха три безответни гола.

В средата на седмицата Мура разгроми северномакедонския първенец Шкендия с 5:0 и така си осигури среща с Лудогорец. Днес голяма част от титулярите останаха на пейката с идеята да са максимално отпочинали за мача с българския шампион, но техните заместници не оправдаха доверието.

Дино Станчич откри за Табор в 10-ата минута и оформи крайния резултат в 60-ата. За гостите точен беше и Марко Кривичич, който реализира дузпа в 57-ата минута.

През миналия сезон Мура стана шампион за първи път в историята си, след като в последния кръг срази Марибор с 3:1 и изпревари големия си конкурент заради по-добри показатели в преките двубои.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Матю Нимиц: Езикът на Северна Македония е световно признат

Уникалността на македонския език е общопризната и потвърдена в ООН, казва бившият посредник в спора за името между Скопие и Атина Матю Нимиц. В интервю пред скопския телевизионен „Канал 5“ той коментира отношенията между РСМ и България и заяви, че идентичността и езикът не са били част от Преспанския договор, […]