Талант на Левски се възстанови от тежка контузия

NetNews

Матео Стаматов тренира на пълни обороти с отбора на Левски. Той пропусна всички мачове от началото на календарната година заради травма в областта на коляното, която в крайна сметка не доведе до операция. Младокът бе на прегледи и лечение в Барселона, но вече е на разположение за Славиша Стоянович и Живко Миланов.

Стаматов бе привлечен след проби през лятото и зае позицията на ляв бек в първата част от сезона.

На „Герена“ вече могат да ползват и братята Цоневи, като Боби дори записа две участия в мачовете на „сините“. Той се появи като резерва срещу Царско село и Ботев Пловдив, а това се отрази добре на Левски. Съвсем скоро и Ради Цонев ще се завърне на терена.

За мача с Черно море не се очаква „сините“ да правят значими рокади в състава. Няма да е изненада, ако треньорският щаб заложи на същата стартова единайсеторка, която победи Ботев в Коматево.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Общинар настоява за спешна сесия по сигурността в София

Общинският съветник от БСП Николай Николов настоява за спешна сесия по сигурността на Столичния общински съвет. По думите му черната новина за стрелба в столичното метро поставя неотложни и неудобни въпроси към кмета на София Йорданка Фандъкова, защото явно сигурността в този обект от критичната инфраструктура не е на достатъчно […]