Треньорът на Виляреал си купи отбор

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Треньорът на Виляреал Унай Емери вече е собственик на третодивизионния отбор Реал Унион. След няколко месеца срещи и щателен и подробен анализ на ситуацията в клуба, Емери предприе стъпката към неговото закупуване.

Придобиването на клуба от страна на Емери е било предвижено от неговия брат Игор Емери, който познава ситуацията във футбола в Бидасотара. Самият Унай Емери е провел няколко срещи и с президента на клуба Рикардо Гарсия, за да види от първа ръка реалното положение на Реал Унион, който постепенно преодолява сериозна икономическа криза.

Гарсия, който е президент на Реал Унион от няколко десетилетия, имаше възможности да продаде клуба на чуждестранни инвеститори, но предпочете да намери някой от района с корени, който да е запознат с историята на клуба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

10 юни 1912 г. Пенчо Славейков умира в изгнание

На 10 юни 1912 г. в Лаго ди Камо великият български поет Пенчо Славейков умира в изгнание. Той е роден през 1866 г. в град Трявна, в семейството на Ирина и Петко Славейкови, които имат още 6 деца – Христо, Иван, Рачо, Райко, Донка, Пенка. За бащата е трудно да […]