Христо Стоичков отказал поканата на Гриша Ганчев да се върне в България

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Христо Стоичков е отхвърлил идеята да се завърне в ЦСКА и да започне работа като президент на клуба, пише "Блиц". Ицо е имал пореден разговор по телефона с Гриша Ганчев и откровено признал, че на този етап предпочита да си остане в Щатите.

Собственикът на „червените“ отдавна цели да върне Ицо в Борисовата градина и да го назначи на големия пост. Доскоро се смяташе, че има някакви надежди това да се случи. В крайна сметка обаче Стоичков е взел решение.

"Това не означава, че Ицо няма да мисли за ЦСКА, че няма да бъде с отбора. Той ще продължи да стиска палци и да подкрепя тима във всичките му мачове – в първенството и в европейските клубни турнири. Бъдете сигурни!“, категорични са близки до единствения български футболист, спечелил „Златната топка“ за играч №1 на Европа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

След "Магнитски" България отново е замесена в световен скандал

Сто и петдесет IT специалисти в центъра на София са се посветили на Кибершпионажа, без да се замислят, че софуера, който разработват може да застраши националната сигурност, ако попадне в злонамерени ръце. Използвайки слабостите на различните телекомуникационни системи, софуера Pegasus прониква безпроблемно в личния живот на набелязаната личност. Свободното му […]