Сребро и бронз за момичетата от ямболския клуб „ДИМОВ БОКСИНГ“

NetNews

Два медала – сребърен и бронзов, завоюваха  дамите от клуб „ДИМОВ БОКСИНГ“  на провелия се миналата седмица в Ботевград Държавен личен шампионат по Бокс. При жените в категория до 57 кг.  Кристина Андонова стана вицешампионка, а при девойките в категория до 51 кг. Василена Христова се нареди на трето място. Отлично се представи и третата участничка – Даниела Керемедчиева която във възрастова група „Девойки“ в категория до 46 кг. показа отлична игра и ниво на подготовка, но след съдийско решение с 2:1 гласа, не успя да се пребори за медал.

„Доволен съм от представянето на момичетата. И трите състезателки дебютираха на Държавно първенство в условие на изключително висока конкуренция и  демонстрираха много добра форма и прецизна игра. Сигурен съм, че дадохме заявка за шампионски титли на следващото първенство, което предстои в края на месец септември в гр. Русе“, съобщи за ЯмболПРЕС г-н Ангел Димов – президент и треньор на клуба.

Източник: ЯмболПРЕС

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шанхай отваря най-големия планетариум

Шанхай ще отвори най-големият планетариум в света, съобщи Пенпай. Очаква се да бъде отворен на осемнадесети юли. Комплексът се намира в новия квартал Пудунг. Строежът продължава пет години. Преди откриването, проведени ще бъдат дни на отворени врати за журналисти. Експерти ще тестват работата на планетариума. Комплексът ще има основна зала […]