Станаха известни хонорарите на Кубрат и Тервел Пулеви след днешните им битки

NetNews

Кубрат и Тервел Пулеви тази нощ се боксираха в САЩ след дълга пауза, предизвикана най-вече от пандемията. Двамата не бяха се качвали на ринга от почти две години, но ето, че дойде време да го направят. Междувременно „Спортната джунгла“ публикува хонорарите, които ще приберат за мачовете си в Лас Вегас.

Кубрат Пулев си заработи $204 000 от битката с Джери Форест, докато американецът получи $140 000. Успехът там отиде в полза на „Кобрата“, който демонстрира тоталната си доминация над противника в хода на всичките 10 рунда.

Тервел Пулев пък ще изкара $195 000 от двубоя си срещу Сергей Ковальов. Руснакът обаче е голямата звезда на вечерта и неговият чек ще бъде за $500 000. Победата в мача отиде за Ковальов след съдийско решение.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTheJungleofSports%2Fposts%2F302614528733613&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“488″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Германия подкрепя членството на Косово в Съвета на Европа

Пратеникът на германското правителство за Западните Балкани Мануел Сарацин заяви, че становището на Германия е ясно – Косово е в сърцето на Европа и принадлежи на Съвета на Европа, съобщи Танюг. Сарацин написа в Туитър, че вчера е изразил пред министъра на външните работи на Косово Доника Гервала подкрепата на […]