Стани успешен моден дизайнер! Виж как!

NetNews

Вие сте креативни, с богато въображение, иновативни, стилни. Имате собствено мнение относно модата, начина на обличане и съчетаване на цветове и форми. Няма съмнение – вашето призвание е модата!

Но от къде да започнете?

Design Academy към Учебен център Нет Ит предлага най-доброто професионално обучение по моден дизайн в страната и то стартира съвсем скоро – на 23.01.2021. Обучението се състои от два семестъра и е подходящо за начинаещи, но и за хора, които имат основни познания в областта. Програмата е разработена от професионалисти, методисти и съчетанието на теория и практика е в най-добрата симбиоза, при която всеки участник има възможност да се запознае с всички важни концепции, теоретични обосновки и практическото им приложение. Всеки курсист има възможност нагледно да види и да му се покажат всички важни захвати и техники, които след това ще използва, при изготвяне на проектите си, първото си портфолио, практическата част на изпита, а в последствие във всекидневната му работа като дизайнер и креатор на облекла.

Всеки участник минава през целия процес от скицата, чрез проектиране, моделиране, кроене до шиене на различните видове дрехи. Всяка дреха си има специфика и техника на изработване, която стъпка по стъпка се прилага в клас.

Всеки студент, преминал успешно професионалното обучение, получава официален документ – Удостоверение с издател МОН, който е валиден в целия ЕС, както и сертификат от Учебен център Нет Ит на английски език.

Това обучение ще ви въведе в един нов и страхотен свят, свят от цветове, коприна и светлини. То предлага безценни практически умения, които ще можете да използвате завинаги, без разлика дали искате да изработите уникален дизaйнерски модел за Вас, Ваш близък, или роклята от сънищата на вашето малко момиче. Тези умения може да ви служат за прекрасно хоби, с което да се чувствате удовлетворени от себе си и да радвате близките си. Но могат и да бъдат нещо много по-сериозно, като начало на обещаващ бизнес. Възможностите са необятни. Всичко е във вашият креативен ум и сръчни ръце.

Всеки велик моден дизайнер е тръгнал от малкото си ателие на тавана…

Нужно е кураж и решителност, може би и лишения, за да успеете, но най-важно е да сте упорити и да знаете какво искате.

„…И когато силно искаш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да постигнеш желанието си.“ – е написал Паулу Коелю в един от прочутите му романи.

А вие искате ли да сте успешен моден дизайнер?

Не пропускайте възможността да се запишете в предстоящото обучение по Моден дизайн на Дизайн Академи към Нет Ит, което започва на 23.01.2021 от тук. Превърнете мечтите си в реалност!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Минус 27 градуса на връх Мусала

Екстремно ниски температури отчеттоха станциите на НИМХ тази сутрин, показва справка на Nova. Минус 27 градуса регистрираха наблюдателите на връх Мусала в 5 часа сутринта. Минус 22 по Целзий беше температурата на връх Ботев и Черни връх, термометрите на Мургаш и в района на Рожен в Родопите показаха минус 18. […]