Стефан Гамизов: Ето защо не участвам в българската политика

NetNews

Напоследък много хора ме питат, защо не участвам в българската политика. Мисля, че им дължа отговори.

В момента България е диктатура и властта в нея се дели между две големи организирани криминални групи, които са извършили по същество преврат и са отменили конституцията. Това, че има привидно избори, конституция на хартия, власти, не означава нищо, защото всичко това е изпразнено от съдържание. България е диктатура и нищо повече.

Този факт ме лишава от възможност да мисля за политическо действие, защото едно такова действие би легитимирало тази диктатура. Това е същото все едно да ходиш на избори в Русия или Беларус. Всеки, който се кандидатира за някаква изборна длъжност или гласува на избори сега, не само няма да промени нищо, а ще даде легитимност на диктатурата в България. Бъдещето марионетно на Москва правителство е подредено и чака изборите само да го легитимират.

Поради тези факти основно се занимавам с придобиване на умения , какво се прави в такава ситуация и как се унищожава диктатура с мирни средства. Всяко друго действия е безсмислено. Тези, които стоят зад диктатурата в България и лицата на тази диктатура, са толкова богати от корупция, жестоки, садистични и психопати, че всяка надежда, че могат да бъдат победени просто през избори и демокрацията върната от смъртта, всъщност е само една наивна приказка за отчаяни хора. Без директната намеса на САЩ и/или Франция, явна и не толкова, сме обречени. Няма да обяснявам, защо тези две държави.

Време е да приемем истината и да спрем да съдействаме с действията си на жестоката садистична българска диктатура, игнорирайки затворените очи за нея в Брюксел и Берлин на хората, които я финансират и/или приемат мръсни пари от нея. Приказката отдавна свърши. Живеем в Мордор и колкото по-рано си го признаем, толкова по-рано ще има шанс за оцеляване.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Деница Сачева: Още няма решение за добавка от 50 лева към пенсиите и през април

Още няма решение дали добавката от 50 лева към пенсиите да се изплати и през месец април, но според социалния министър Деница Сачева, нагласата е да има такова плащане и след март, докогато са осигурени средства в бюджета на НОИ: "Такава е нагласата, защото извънредната епидемична обстановка е удължена до […]