Стивън Кинг: Путин трябва да умре, преди да ни избие

NetNews

Стивън Кинг е един от легендарните писатели, които никога не се страхуват да говорят в социалните медии. Много политици са били дразнени от него, от Джоан Роулинг до Доналд Тръмп. Един от най-новите туитове на Стивън Кинг е за Путин.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Putin needs to be gone before he kills us all.<br>One way or the other.</p>&mdash; Stephen King (@StephenKing) <a href=“https://twitter.com/StephenKing/status/1519408483514437633?ref_src=twsrc%5Etfw“>April 27, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Стивън Кинг подчерта атаката на Русия срещу Украйна в множество туитове. Но най-новите са неговите хладни думи за Путин, за когото се твърди, че е в състояние да убие човечеството.

„Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин.“ – написа Кинг в Туитър.

Туитовете на Стивън Кинг никога не са тихи. Един час след като той написа публикацията, туитът имаше повече от 13 000 харесвания и броят им в момента е над 50 000 харесвания.

Авторът на The Shining никога не се е притеснявал да коментира политически теми. Преди дни той също коментира победата на Еманюел Макрон на френските избори и я нарече поражение за Путин.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Над два милиона туристи са посетили Турция през първите три месеца на 2022 г.

Над два милиона чуждестранни туристи са посетили Турция през първите три месеца на 2022 г., сочат данни на турското министерство на културата и туризма, цитирани от турските медии. Най-голям е броят на туристите, пристигнали в Турция от Иран и от Германия. На трето място по този показател се нареждат туристите […]