Стилиян Петров: Време е да напуснете „Туристическата агенция БФС“

NetNews

Стилиян Петров е поредният голям футболен деятел, който излезе публично днес, за да коментира последните събития около БФС, а именно решението на Софийски градски съд, с което конгресът от 12 октомври 2021 г. бе признат за нелегитимен.

„Единствената промяна, която трябва да стане, сте вие да напуснете БФС. Извинение! „Туристическа агенция БФС“, каза „Стенли“ в публикация на своя личен профил във Facebook, визирайки постоянните обещания от страна на Борислав Михайлов и екипа му за промени.

Той също така призова за публично извинение, че българският футбол бе заличен от властимащите през изминалите повече от 15 години.

Петров се обърна и към „мазохистите“, както сам се определи от позицията си на почитател на българския футбол. Призивът му е да спрат само да говорят за промяната, а да станат част от нея, като проявят смелост и независимост.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Атлетико Мадрид иска от Тотнъм бивш защитник на Барселона

Атлетико Мадрид проявява интерес към десния защитник Емерсон Роял, който в момента играе за английския Тотнъм, съобщи Sky Sports. Бразилецът бе част от Барселона до неотдавна и е видимо, че се доказва, като бранител с висока класа. „Дюшекчиите“ изглежда съжаляват, че през зимата се разделиха с Киърън Трипиър, тъй като […]