Стоичков: Инвалиди играят в ЦСКА!

NetNews

Последните няколко седмици и още по-конректно – няколко дни, се превърнаха в кошмар за всички, свързани с ЦСКА, защото клубът не само навлезе в тежка игрова криза, но и претърпя най-голямото поражение в историята на съперничеството си срещу Лудогорец. По този повод Цанко Стоичков – братът на Христо Стоичков, се изказа изключително грубо по адрес на настоящия състав на Алън Пардю.

„Армейци, лошото тепърва предстои. След като таралежите удостоиха гела да си направи кефа, остава да излезем по същия бездушен начин и във финала срещу Левски, за да завършим сезона по план на г-н Заможния и ко. Излиза Мистър Алън и ми казва: „Нямам състав и дълбочина“, ми то Младенов същото говореше, докато Алън беше баш Директор и Съветник на Дани и татко му… Ще ми се оправдават с младите момчета, дето пет години ги пращат по Ловеч и Перник, за да може Стойкас да води инвалидите от предградията на Париж и Сао Пауло“, написа той в социалните мрежи, цитиран от „Тема Спорт“, но след това изтри публикацията си.

Стоичков също така изрази съмнение, че Гриша Ганчев е принуден да финансира клуба, така както Васил Божков бе принуден с Левски преди да се сдобие с куп обвинения и да избяга в чужбина.

Той се опасява, че във финала за Купата на България срещу Левски няма да е по-различно и изрази предпочитание ЦСКА да изпадне в аматьорските дивизии, но да се радва на пълен стадион, армейски дух и достойнство, отколкото отборът да се излага по този начин.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Голям руски търговец няма скоро да изплаща дивиденти

Онлайн търговецът на дребно Ozon не възнамерява да изплаща дивиденти в обозримо бъдеще, а всички възможни приходи ще бъдат насочени към развитието и разширяването на бизнеса. „Никога не сме декларирали или плащали парични дивиденти по нашите обикновени акции. Възнамеряваме да задържим всички налични източници на ликвидност и бъдещи възможни печалби, […]