Стоичков с финални думи към ЦСКА преди големия мач с Левски

NetNews

Христо Стоичков за пореден път спази традицията преди голям мач на ЦСКА и публикува мотивиращо съобщение за отбора в социалните мрежи.

„И високо над върха е ЦСКА! Така е било и така ще бъде! Напред, армeйци! На терена и трибуните! Аз съм с вас!“, написа „Камата“ в профила си във Facebook.

Днес любимият му тим излиза във финала срещу Левски за Купата на България от 17:00 часа, като самият носител на „Златната топка“ ще бъде сред зрителите на националния стадион „Васил Левски“.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FH8SHristoStoitchkov%2Fposts%2F485187536717599&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“648″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

НАТО: По въпроса с членството на Финландия и Швеция ще бъде постигнат консенсус

Заместник-генералният секретар на НАТО Мирча Джоана изрази днес увереността си, че на изразените от Турция резерви във връзка с присъединяването на Финландия и Швеция към алианса ще бъде обърнато внимание, предаде Ройтерс. „Турция е важен съюзник и тя изрази резерви, на които ще бъде обърнато внимание от нейните приятели и […]