„Съблечи се за вечеря“: Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Ямбол

NetNews

„Съблечи се за вечеря“ от Марк Камолети е спектакъла на Младежки театър „Николай Бинев“, който ще бъде представен пред ямболска публика на 10 юни. Забавна, свежа и изтънчена комедия, така критиците определят спектакъла „Съблечи се за вечеря“. Едно представление, което предизвика смях от сърце с неочаквани обрати, срещи, любовни, роднински и приятелски схеми и всичко това само за 100 минути.

         Бернар тайно е планирал романтичен уикенд с очарователната си парижка любовница Сюзан в идиличната си провинциална къща, недалеч от Париж, докато съпругата му Жаклин отсъства от дома. Бернар е уредил пристигането на изискана готвачка Сюзет, която да осигури вкусни и изкушаващи ястия, които да превърнат подготвяния уикенд в прекрасно изживяване.

         За да бъде всичко убедително пред съпругата му Жаклин, Бернар е поканил и най-добрия си приятел Робер, за да му осигури „алиби“ пред жена му. Всичко звучи перфектно подготвено и нищо не би трябвало да се обърка. Освен ако изцяло не се обърка и алибито на всеки се окаже в конфликт с алибитата на всички останали.

         Настъпва вечер на весело, комично и гарантиращо много смях за публиката объркване, по време на което всички импровизират с бясна скорост в опит да излязат сухи от създалата се ситуация. В схемите ще се включат и още неочаквани гости.

         В спектакъла участват Александър Хаджиангелов, Ния Кръстева, Юлиян Петров, Гергана Христова, Веселина Конакчийска и Георги Гоцин. Преводач и режисьор е  Венцислав Асенов, а сценографията е дело на Теодора Лазарова.

         Спектакълът „Съблечи се за вечеря“ ще бъде представен на 10 юни в залата на ДТ „Невена Коканова“, Ямбол.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СЕМ отговори на проф. Минеков

От Съвета за електронни медии изпратиха до медиите писмо, от което става ясно, че те са отговорили на въпросите на служебния културен министър Велислав Миников относно прекъсването на програмата на БНТ от пресконференция на ГЕРБ. От СЕМ посочват, че запитването от министъра е постъпило на 26 май, а отговорът е […]