Съдът в Монтана отне незаконно имущество за 197 912 лева

NetNews
Съдът в Монтана отне незаконно имущество за 197 912 лева

Снимка: БГНЕС

По искане на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ Окръжният съд в Монтана отне незаконно имущество за 197 912 лева на мъж и жена от Лом, притежавали над 120 автомобила и 15 фирми, съобщиха от Съдебната палата в Монтана.

Имуществото е отнето заради това, че двамата не подавали информация за придобити от тях над 120 леки и товарни автомобили, не подавали данъчни декларации и избягвали плащания на задължения към общинската хазна, укривали приходи и т.н.

През 2018 година С.Г.С бил осъден на три години затвор условно и конфискация на автомобили за общо 371 450 лв., но междувременно той и М.Г.И. продали част от тези автомобили и заради това стойността на иска била намалена. Сега двамата са осъдени да им се конфискува имущество за 197 912 лева, съобщава БТА.

Присъдата може да се обжалва пред Апелативния съд в София, уточниха от съдебната палата в Монтана.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Изповед: 23-години правих секс без да получа оргазъм, но ...

Много жени не могат да стигнат до оргазъм – пробват различни пози, опитват с мастурбация и вибратори, но просто не успяват, пише zajenata.bg. Такъв проблем е имала и 42-годишната жена, която иска да остане анонимна, но и да реши най-голямата женска заблуда, свързана със секса. Това е нейната изповед: „Невинността […]