Съдят мъжа, убил по жесток начин 3-годишно момченце в Асеновград

NetNews

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо М.М. /на 23 г./ за това, че на 9 март 2020 г. в Асеновград умишлено е умъртвил 3-годишно момче, като убийството е извършено по особено мъчителен начин, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обвиняемият М.М. живеел на съпружески начала с майката на детето – М.Й. в Асеновград. Установено е, че на 9 март 2020 г., в дома им в Асеновград, М.М. нанесъл побой на момчето, като го удрял с шамари по лицето и с юмруци по тялото. Също така е хвърлял детето на леглото няколко пъти, при което то се ударило в облегалката на спалнята, паднало и на земята.

Обвиняемият нанесъл побой на детето, защото то постоянно плачело и не се отделяло от майка си. Майката станала свидетел на деянието му и за да не го издаде, М.М. я заплашил, че ще я убие, като насочил нож към гърлото ѝ.

Пострадалото 3 годишно дете е откарано в болницата в Асеновград, където само била констатирана смъртта му. Медицинската експертиза е установила, че причината е тежка гръдна и коремна травма, довела до дихателна недостатъчност и остра кръвозагуба.

Обвиняемият М.М. е с мярка за неотклонение "Задържане под стража". Най-тежкото, предвидено от закона наказание за престъпленията, в които той е обвинен, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Отстъпваме близо 10 пъти на Дания по заплати

Брутните месечни доходи се различават значително в страните членки на ЕС. През 2018 година средното възнаграждение за труд варира от 4057 евро на месец в Дания до 442 евро в България, отчете днес Евростат, съобщава БТА. Медианата е определена като "средна стойност": половината от служителите печелят по-малко, а другата половина […]