С. Роза посрещна с пълна зала Станчо Ставрев и кандидатите на коалиция „България на регионите“ за съветници в „Тунджа”

NetNews

В пълна зала, с ясна визия за развитието на Роза и на Община „Тунджа“ – така премина предизборна среща на Местна коалиция „България на регионите“ в населеното място. Думите „ние“ и „заедно“ бяха в основата на диалога със жителите на селото.

Енчо Йоргов – кандидат за кмет на селото и Стелиян Славов – кандидат за общински съветник, заедно със своя приятел и съмишленик Стоян Динев са в основата на Сдружение „Роза 2022“, което заедно с местната общност променя облика на средата и обществения живот с поредица от граждански инициативи. Като част от Обществената платформа „С „Тунджа“ в сърцето“, те са двигател и на много от инициативите, които променят духа на общината, създават перспектива и новата визия на развитие.

С динамична интерактивна презентация, след проведено обществено допитване в социалните мрежи и лице в лице с хората, младежите представиха основните проблеми и приоритети на селото с ясна концепция за следващия управленски мандат. В обръщението им към розенци отсъстваше думата „аз“, така характерна за голяма част от управниците. С ясна представа за правомощията, задълженията и отговорностите на местната власт, младите хора се ангажираха и с медиацията с държавните институции за решаване на проблемите на хората и селото.

Интелигентни, амбициозни, знаещи, можещи и отговорни, истинско богатство за общността – така определи Станчо Ставрев – кандидат за кмет на общината от Местна коалиция „България на регионите“ Енчо Йоргов, Стелиян Славов и Стоян Динев. За пътя на промяната и новата визия за развитие на общината и селото говори той с розенци. За спешната нужда от ремонт на центъра на селото и подобряване на състоянието на местната инфраструктура, за поставянето на ограничителни скоростта съоръжения, за изграждането на кътове за отдих в околностите на населеното място и подобряване на условията за спорт и отдих говориха с розенци кандидатите на Местна коалиция „България на регионите“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Всички новини, свързани с предстоящите местни избори – следете в рубриката ни ИЗБОРИ.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В перфектна форма! Мадона откри световното си турне след тежкото заболяване

Мадона откри турнето си „Celebration“ в Лондон в събота с представяне, което потвърди, че нейната енергия, чар и апетит към скандалното почти не са отслабнали след четирите десетилетия като суперзвезда на поп музиката и докосване до смъртта по-рано тази година, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА. Шоуто с най-големите хитове на […]