Тайсън Фюри иска да прибере 70% от приходите от сблъсъка с Усик

NetNews

Тайсън Фюри иска да прибере 70% от приходите от предстоящият мач с Олександър Усик, твърди промоутъра Еди Хърн. Циганския цар и украинеца преговарят за обединяващ титлите в тежка категория бой, който да се състои през април.

Фюри държи титлата на WBC в тежка категория, а Усик притежава поясите на WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория. Украинецът иска да дели наравно с Фюри, дори ако битката се проведе във Великобритания. Фюри от своя страна иска да вземе 70 % от приходите. Хърн смята, че тези искания от Фюри може да доведат до отмяна на битката.

„Тайсън Фюри смята, че трябва да получи 70/30 или 60/40 от приходите. Това може да доведе до отмяна на битката. Не знам какво става, но знам, че битката ще се проведе в Близкия изток, за да спечелим повече пари“, обяви Хърн пред Boxing-Social.

„Не вярвайте, когато чуете, че битката ще се проведе на Уембли. Просто чакаме кой ще плати повече за тази битка. Фюри ще погледне на ситуацията от ъгъла на това колко ще спечели. Или ще се съгласи на равна сума с Усик, или ще поиска повече, тъй като е по-известен. Основната пречка между него и Усик е за хонорара от битката.”, каза още Хърн.

Преди време един от промоутъра на Фюри – Боб Аръм, обяви, че Циганския цар е готов да дели поравно с украинския си съперник. Хърн твърди, че нещата не стоят така.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Радослав Рибарски: Служебни кабинети взимат решения за природен газ за следващите 13 години, това не е тяхна работа

Нямаше разговори по конкретни политики, просто едни хора се събраха, заровиха томахавките и казаха, че ще съставят правителство. Това каза по повод лидерската среща депутатът от „Продължаваме промяната“ Радослав Рибарски в студиото на „Офанзива“ по NOVA NEWS. „Служебни кабинети взимат решения за природен газ за следващите 13 години, сега беше […]