Тамара Георгиева като спасителка на плажа (СНИМКА)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Скандалната Мис България 2017 Тамара Георгиева прикова всички мъжки погледи на плажа с провокативен бански и много секси движения, пише HotNews.

Славата не се отрази добре на Тамара и след победата си изчезна от светския живот, рядко се появява на обществени места и не коментира личния си живот.

Но с това любителско клипче от плажа определено ще развихри отново страстите и ще се озове пак във всички печатни и онлайн медии.

View this post on Instagram

A post shared by Тамара 🌹 (@tammytamari)

Тамара сподели видео, на което я виждаме облечена с червен бански, досущ като актрисите от "Спасители на плажа", яхнала въже, което виси от конструкция предназначена за спорт.

На спортната площадка Тамара прави всекидневни тренировки, за да поддържа това секси тяло. Миската демонстрира и силова тренировка с тежести, на която се възхитиха всички зяпащи мъже на плажа.

В момента Тамара прекарва последни дни край морския бряг край Лозенец, но със сигурност през зимата ще отскочи до Доминикана, както го прави през последните зими.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ДКК с нови обвинения към Кирил Петков

За нова серия взаимни обвинения между служебния икономически министър Кирил Петков и Държавната консолидационна компания съобщи БНТ. Днес, в писмо до медиите,от ДКК обвиниха Петков, че в противоречие със закона е назначил без конкурс нови двама членове на Съвета на директорите и е направил едноличен избор на двама изпълнителни директори […]