Танцуващият милионер показа бебето си в трогателно ВИДЕО

NetNews

В края на октомври "танцуващият милионер" Джанлука Ваки, станал популярен преди няколко години със своите секси танци в Instagram, посрещна първата си рожба на бял свят.

Броени дни след като 25-годишната му приятелка Шарън Фонсека го дари с момиченце, 53-годишният татко сподели пред почитателите си в социалната мрежа специалната изненада, която той бе направил на любимата по повод изписването ѝ от родилния дом.

„Добре дошла у дома, принцесо… Обичаме те“, написа той към клипа с най-романтичното посрещане на майката на неговото дете и новороденото.

Във впечатляващото видео, гледано близо 17 милиона пъти, камерата показва железните врати на луксозното имение, украсени с розови панделки.

View this post on Instagram

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

По пътя към дома на милионера, сред зеленината на неговия парк, са наредени хиляди розови балони, безброй пухкави мечета, слончета и какви ли не други украшения, с които той показва за пореден път на любимата си жена колко много я обича и колко е щастлив, че го е дарила с дъщеря.

View this post on Instagram

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

На слизане от колата, Ваки носи кошчето с бебето, а пред къщата го посреща щастливите домашни помощници заедно любимите му кучета, накичени с розови шалчета около врата. На фона звучи песен, направена специално за неговата дъщеря – Блу Йерусалим Вак, в чийто текст се споменава на няколко пъти нейното им.

View this post on Instagram

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Най-новите танци на влюбения милионер пък са вдъхновени именно от новия член на семейството. За да успокои почитателите си, че младата мама се възстановява успешно след раждането, той измисля специална хореография, в която включва и нея.

Преди няколко дни пък Ваки сподели трогателно видео, в което разтваряйки длани, щастливите родители разкриват по особено красив и емоционален начин миниатюрната ръчичка на бебето си.

View this post on Instagram

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

По всичко личи, че бащинството е изключително преживяване за Джанлука и че оттук нататък предстои да се срещаме с очарователните моменти, които известният бохем ще споделя не с една, а с цели две танцуващи дами.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сърбия се сбогува с патриарх Ириней по "безотговорен" начин

Всички усилия на компетентните институции за предотвратяване на разпространението на коронавируса се оказаха безполезни. Хиляди поклонници целунаха покойния патриарх Ириней в катедралата, пренебрегвайки предпазните мерки. Много от вярващите на Сръбската православна църква не само не носеха маска и не спазваха разстояние, но и по-голямата част от тях решиха да се […]