Татяна Дончева: Кирил Добрев има достатъчно прегрешения към БСП

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Татяна Дончева: Кирил Добрев има достатъчно прегрешения към БСП

Снимка: БГНЕС

„Отмяната на караула във властта и всичко сътворено от ГЕРБ е тежка демонстративна корупция и пълно оттегляне на съдебните и правоохранителните органи от тематиката, затова е изисквало намесата на новите органи. Присъствието на марионетките на ГЕРБ в съдебната власт е все още значително. До смяната на главния прокурор ГЕРБ ще има сериозен защитник. Няма да се направи нищо, засягащо интересите им – както на Борисов, така и за Нанков и други министри. Това заяви пред NOVA  юристът и политик Татяна Дончева.

За нея парламентарната група на БСП е посредствена. Нинова искаше лакомо да влезе в правителството. Кирил Добрев има достатъчно прегрешения към БСП, имаше няколко председатели, които ако бяха обективни, нямаше да го правят важен фактор. Крум Зарков има качества, но шансовете не зависят от това. Корнелия Нинова няма да поиска да си тръгне, ако ще да остане сама на кабинета си със стола си. Тя е вманиачена по този стол. На Конгреса ще каже „оставка идва от оставам“, смята тя.

Тя определи Иван Гешев като чист оперативен работник от милиционерското училище. „Аз и Движение 21 сме отворени за сътрудничество и съвет към новата власт“, разкри Дончева.

По думите й кюлчетата от снимките с Борисов, както и барселонската къща са много драстична работа. „Гешев е прекалено зависим от кръговете на Пеевски и Борисов. Той не е играч, който ще смени коня в движение или ще се хвърли в обратния влак. Борисов е подбрал постове с хора, които държи, затова Гешев ще бъде лоялен“, подчерта Дончева. И определи като пунтипластика подаряването на цветя на новия правосъден министър.

Делото срещу Тошко Йорданов за обезщетение по граждански ред още няма дата. „Всички мераклии за министри трябва да бъдат удовлетворени. Желая успех на Радостин Василев в спорта. Само едно нещо ще кажа, няма спортни адвокати“, посочи тя.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Роберта Мецола: Бих искала Еевропарламентът да е световен лидер

„Ако отправим поглед към следващите две години и половина, бихме искали да видим един много прозрачен парламент, много достъпен и функционален, който се възползва от технологичните открития как да работим като модерен парламент. Но също така бих искала този парламент да бъде възприеман като световен лидер, което означава да излезем […]