Театралните празници „Невена Коканова“ в Ямбол се завръщат през юни с юбилейно издание

NetNews

След двегодишно прекъсване в Ямбол отново ще се състоят традиционните Театрални празници „Невена Коканова”. Това е вече 25-о поред издание на фестивала, организиран от ямболския драматичен театър. В програмата са включени 6 постановки, които ще бъдат представени в дните 6-11 юни.

Тази година празниците са посветени на най-великото чувство – любовта, съобщават организаторите. „Може би защото са XXV-ти поред, може би защото това отсъствие ни показа колко много държим един на друг, а може би и защото ЯМБОЛ има прекрасна публика, която ОБИЧА театъра…, а ЛЮБОВТА, която не винаги е изключителна и необикновена, но в която винаги можем да се огледаме и припознаем”.

Театралните празници „Невена Коканова” предлагат шест театрални вечери, започващи от 6 юни, в които публиката ще се срещне с любими актьори като Меглена Караламбова, Александра Сърчаджиева, Гергана Данданова, Стефка Янорова, Албена Павлова, Веселина Михалкова, Мая Бабурска, Михаил Билалов, Стоян Радев, Ненчо Илчев, Рашко Младенов, Веселин Анчев, Симеон Лютаков и още много, много други талантливи и утвърдени актьори.

Продажбата на билети започва на 16-ти май, понеделник, на касата на ДТ “Невена Коканова”. Телефони:

046 66 34 25 каса

0893 360 928 Златина

0893 360 932 Мария

0893 360 943 Ани

0879 296 908 Генка

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Европейската комисия с ново законодателство за защита на децата от сексуално насилие

Европейската комисия представя предложения, свързани с правата на детето, включително ново законодателство на ЕС за защита на децата от сексуално насилие и нова стратегия за защита и овладяване на децата в онлайн пространството, съобщи ЕК. Комисията предлага ново законодателство и предотвратяване в борбата със сексуално насилие над децата онлайн. При […]