Теди Александрова след скандала с Емрах: Не искам да го виждам 5 живота напред

NetNews

„Не поддържам никаква връзка с Емрах и в пет живота напред не искам да поддържам връзка с него. Благодаря на Господ, че съм жива и здрава!.“, категорично заявява пред „България Днес“ певицата Теди Александрова.

Раздялата между поп фолк изпълнителите се превърна в ужасен публичен скандал, след като двамата бяха заедно повече от 2 години.

Дни наред в социалните мрежи, а и не само, разправиите между тях не спираха, а мнозина определиха раздялата им като по-драматична и пълна с обрати и от турските сериали. Теди Александрова реши да говори открито за отношенията си с малкия син на Тони Стораро и да разкрие отношенията им в момента.

„Всички наши близки, приятели и колеги, които знаеха каква е ситуацията, са в шок от неговото поведение. Защо го е направил, как го е направил и какво се е случило, той вътрешно най-добре си знае“, категорична е изпълнителката.

Тя не крие, че двамата са имали хубави моменти и той е доста зрял за възрастта си. „Пожелавам му да е жив и здрав и да намери човека до себе си“, завършва Теди.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

В ЛНР обявиха взимането на администрацията на град Попасная

Административната сграда на украинския град Попасная е под контрола на народната милиция на ЛНР и съюзническите сили, съобщи в канал Telegram посланикът на републиката в Русия Родион Мирошник. Посланикът допълни, че „ожесточени битки се водят в града повече от два месеца“. Според него украинските военни „метър по метър ги избетват […]