Тен Хаг засипа с похвали Маркъс Рашфорд и Давид де Хеа

NetNews

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг засипа с похвали нападателя Маркъс Рашфорд и вратаря Давид де Хеа след победата с 1:0 над Уест Хам. Двамата са с основна заслуга за този успех, тъй като първият отбеляза единствения гол, а вторият направи няколко невероятни спасявания в края на мача. Освен това, голът на Рашфорд бе негов стотен с екипа на „червените дяволи“.

„Смятам, че Рашфорд вече е елитен играч. Преди да е навършил 25 години той вече има 100 гола, така че вече е част от елита. Но съм убеден, че той няма да се задоволи само с това. Накрая по-важно е колко трофея си спечелил, а освен това знам, че Маркъс иска още да развие играта си. Той отправи два удара с глава в мача и ние много работим над това. Още от самото начало ми направи впечатление, че той трябва да подобри играта си с глава, той работи здраво в това отношение и вече се виждат резултатите. Освен това той вече е и много по-постоянен и решителен. Много съм доволен от неговия прогрес. За мен той вече е огромен играч, но все още има много какво да подобрява. Не мога да кажа докъде ще стигне в развитието си, но съм убеден, че ще има фантастична кариера“, смята Тен Хаг.

След това дойде ред и за похвалите към Де Хеа.

„Много пъти съм казвал, че съм изключително доволен от Де Хеа. Той е невероятен вратар. Само на 31 години е и може още да се развива. Той и досега впечатляваше с изявите си за Манчестър Юнайтед и вярвам, че ще продължи да го прави и занапред“, допълни нидерландецът.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Над 1 милион души в Мексико подгряха с парад за Деня на мъртвите

Повече от един милион мексиканци и чужденци, много от които маскирани и гримирани като черепи, участваха в традиционния парад преди Деня на мъртвите, предаде АФП. Танцьорки, облечени в костюми на мариачи или пеперуди монарси – символи на Мексико – се включиха в шествието по главните улици на мексиканската столица. „Това, […]