Автоматичното превключване на посокага на движение ще бъде достъпно при Tesla Model 3 и Model Y

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Автоматичното превключване на посоката на движение бе въведено с представянето на обновената Tesla Model S и Model X през изминалите месеци, а публикация в Twitter потвърждава, че то ще бъде налично и за останалите два актуални модела на марката, Model 3 и Model Y.

Мъск публикува информацията в Twitter като сподели, че всеки автомобил на марката, който е оборудван със Full Self-Driving (FSD) функция ще може да се възползва от автоматичното превключване на посоката.

You don’t even need to touch the shifter in new S. Auto detect direction will come as an optional setting to all cars with FSD.

— Elon Musk (@elonmusk) July 19, 2021

По този начин от Tesla искат да улеснят максимално шофьорите като ръчно между Drive и Reverse, което може да е особено полезно при маневриране или пък когато се изисква бърза реакция при обратен завой например.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Автоматичното превключване на скорости ще бъде достъпно при Tesla Model 3 и Model Y

Автоматичното превключване на скорости бе въведено с представянето на обновената Tesla Model S и Model X през изминалите месеци, а публикация в Twitter потвърждава, че то ще бъде налично и за останалите два актуални модела на марката, Model 3 и Model Y. Мъск публикува информацията в Twitter като сподели, че […]