Автономните функции на Tesla вече струват по 199 долара на месец

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Автономните функции на Tesla вече ще са достъпни за всички собственици на автомобили от марката, след като от компанията представиха абонаментен месечен план, който включва използването на подобрения автопилот на марката. До момента това беше опция, която струваше 10 хиляди долара при поръчка на колата от завода, но това вече няма да бъде така.

Всеки който иска да се сдобие с автономните функции на своята Tesla ще трябва да плати минимум 99 долара, ако преди това колата е имала поръчан пакет за автономно шофиране или 199 долара, ако колата не е поръчана с допълнителната екстра. При втория случай трябва да се доплатят и 1500 долара за ъпгрейд на компютъра на колата за коли с по-стар хардуер и софтуер.

Според Tesla, така никой не се задължава да плати 10 хиляди долара при поръчване на автомобил, а може да плаща месечния абонамент, единствено когато функцията е нужна. От компанията също така припомнят, че автопилотът не прави автомобила изцяло автономен и шофьора е длъжен да следи пътната обстановка и да предприеме действия при нужда.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Венелин Венев оглави военното разузнаване

Бригаден генерал Венелин Венев встъпи в длъжност като директор на Служба "Военно разузнаване". На тържествената церемония присъстваха министърът на отбраната Георги Панайотов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов. "Службата има за задача да информира държавното ръководство на стратегическо ниво за заплахите и рисковете за националната сигурност. В днешно време […]