Видео игри и гледане на филми в новите „поршета“

NetNews

Porsche ще се опита да настигне Tesla и освен пробег и ускорение като това при върховите модели на американската марка, компанията от Щутгарт ще въведе още една новост, подобна на екстрите при автомобилите на Мъск.

Германската марка подписа договор с компанията Zync, която специализира в предлагането на различни дигитални услуги и забавления в автомобилите. Чрез тази стъпка от Porsche искат да предложат на собствениците на автомобили повече удобство и услуги, докато чакат в своите автомобили при зареждане на батерията например.

От 2023 година марката планира да интегрира нови функции в инфотеймънт системата, които да позволяват споделяне на видео съдържание директно на екрана на колата или пък играене на видео игри, каквото към момента е достъпно единствено при Tesla. Към момента не се съобщава кои автомобили ще разполагат с обновената инфотеймънт система, но най-вероятно тя ще бъде запазена за електрическите автомобили.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Парламентът избра Мая Манолова за председател на Комисията по ревизията

С пълно единодушие от 153 гласа за председател на комисията по ревизията в 46-ото Народно събрание бе избрана отново Мая Манолова от "Изправи се.БГ! Ние идваме!". Заместник-председател ще бъде Борислав Сандов от "Демократична България". В речта си от трибуната Манолова посочи, че комисията е стрес тест за политическата воля на […]